LE CARNEAU Ø 65 ММ T° < 500°C
Previous product
LE CARNEAU Ø 80 ММ T° < 500°C
Next product
ÉCHANGEUR DE CHALEUR Ø45 MM T ° < 100°C

LE CARNEAU Ø 65 ММ T° < 500°C

Pour l'utilisation les fourneaux avec un tube du diamètre 65 mm dans le bain mobile "MORZH"
Add to favorites
Add to comparison
 In stock
€20
Tags:   morzh sauna
 • Lisää monipuolisuutta

  Morzh-teltoissa on tavallinen savupiippuleikkaus, joka sopii 90 mm:n putkeen. Erikoissovittimen avulla voit kuitenkin käyttää kamiinoita, joiden piipun halkaisija on pienempi. Tämä adapteri laajentaa merkittävästi mobiilisaunasi ja talvitelttasi ominaisuuksia, jolloin voit käyttää kiukaat ja lämmönvaihtimet halkaisijaltaan 65 mm savupiippuputkilla. Sopii malleihin Morzh, Morzh 2 windows, Morzh Sky, Morzh Light.

  Lämmönkestävä materiaali

  Sovitin on valmistettu erityisestä palamattomasta lasikuitukankaasta, jossa on kaksipuolinen silikonipinnoite. Lasikuitu kestää kemikaaleja, ei hajoa, sillä on korkea mekaaninen lujuus, alhainen lämmönjohtavuus, vettä hylkivät ja suojaavat ominaisuudet. Ja silikonikerros tekee siitä täysin vedenpitävän ja lisää tuotteen kulutuskestävyyttä. Kuten tavallinen savupiippuleikkaus, tässä lisävarusteessa on 2 ruostumattomasta teräksestä valmistettua tyynyä ja se kestää kuumennuksen jopa 500°C! Silikonipinnoitteen väri on vakiona hopea.

  Luotettava kiinnitys

  Adapteri kiinnitetään tekstiilikiinnikkeellä - tarranauhalla. Se on ommeltu sovittimeen kehää pitkin ja kiinnittyy helposti ja tiukasti savupiipun leikkauskohtaan toistaen samat taivutukset. Adapterin kiinnittäminen ja irrottaminen kestää sekunnin murto-osan. Halutessasi voit irrottaa sovittimen. Tarranauha ei menetä tahmeutta ja tekee sovittimesta kätevän ja mobiilin käytön.

  Helppo kiinnittää

  Jos haluat kiinnittää sovittimen, irrota ensin venttiili. Aseta sovitin teltan päälle niin, että savupiipun reiät sopivat yhteen. 65 mm:n sovitin on asennettu!


 • There is no reviews yet...
  Be the first!

  Be the first to write a review of this product!

LE CARNEAU Ø 65 ММ T° < 500°C
€20
We receive and process the personal data of visitors to our site in accordance with the official policy .
If you continue to use the site, we will assume that this suits you.
Cart